Oinarrizko gaitasunak EAEko Hezkuntza Sisteman (Eusko Jaurlaritza, Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, 2008)
Laurogeita hamargarren hamarkadan zehar eta mende honetako lehen urteetan biziagotu egin da hezkuntza sistemak berritzearen gaineko kezka nazioartean, curriculuma ulertzeko modu herriengatik eta, azken finean, irakaskuntza eta ikasketa ulertzeko modu berriengatik.
4.maila
Keywords: Oinarrizko konpetentziak; Baliabide digitalak; Hezkuntza -- -Oinarrizko gaitasunak; Monografiak