Maitagarri-ipuinetan sinesten zuen printzesa - Grad, Marcia; Wyssenbach Ibarra, Usoa (Iruñea : Igela, 2011)
Printze urdina noizbait aurkitu eta geroztik harekin bizimodu zoriontsua izateaz amets egin ondoren, errealitate gordinarekin topo egin duen emakumeari zuzendua da liburu hau. Izan ere, ziurrenik, maite duen horrekin egunero bizitzeak txiki-txiki egingo zion ametsa.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du.
Jatorrizko izenburua: The Princess Who Believed in Fairy Tales
Vitoria-Gasteiz Saria 2012 Gazte Literaturako Itzulpenik Onena
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Printzesak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak