Maitagarri-ipuinetan sinesten zuen printzesa / Marcia Grad Powers ; itzulpena, Usoa Wyssenbach Ibarra - Grad, Marcia (Bidelagun, 2011)
Printze urdina noizbait aurkitu eta geroztik harekin bizimodu zoriontsua izateaz amets egin ondoren, errealitate gordinarekin topo egin duen emakumeari zuzendua da liburu hau. Izan ere, ziurrenik, maite duen horrekin egunero bizitzeak txiki-txiki egingo zion ametsa.