Uraren forma - Camilleri, Andrea; Irizar, Ander (Iruñea : Igela, 2012)
"Uraren forma" Camillerik Montalbano komisarioari eskainitako saileko lehendabiziko liburua da, eta 1994an idatzi zuen. Orduz geroztik urtero-urtero kaleratu du libururen bat Camillerik, eta euskaraz ere badira bi argitaratuak: "Gauaren usaina" (Erein), Josu Zabaletak itzulia eta "Hilabete bat Montalbanorekin" ipuin bilduma (Igela), Fernando Reyk euskaratua.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura