Tximeletrak - Olaso Bengoa, Xabier; Villate, Agurtzane (Iruñea : Pamiela, 2012)
Purrust-parrastolatuak,eta nisurfari.Purrust-parrastkarraska,eta niarrainen bazka.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2016ko deialdia)
Euskadi Literatura Sariak 2013 - Euskarazko haur eta gazte literatura
Keywords: Animaliak; Ingurunearen ezagutza; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura