Amaren heriotzak libreago egin ninduen - Esteban, Mari Luz (Iruñea : Pamiela, 2013)
Auto-narrazioaetorkizun-ola besterik ez dahitza haragiharagia hitzneuria guztiz baden eta ez denhizkuntza bateanidatziagatikhorregatik.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura