Amaren heriotzak libreago egin ninduen / Mari Luz Esteban - Esteban, Mari Luz ((Pamiela poesia, 2013)
Auto-narrazioaetorkizun-ola besterik ez dahitza haragiharagia hitzneuria guztiz baden eta ez denhizkuntza bateanidatziagatikhorregatik.