Bost papagai [Interneteko baliabidea] = Cinco loritos - García de Motiloa Gámiz, Ana María; Gonzalo García de Motiloa, Raquel; Suárez, Joan; Ferreira, Belén; Zapatería, María Eugenia; Lamin, Abdallah; Osakidetza; Txagorritxu Ospitalea; Euskadi. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila (Vitoria-Gasteiz : Osakidetza, 2011)
Oinarrizko bost emozioetako bat da beldurra eta ohikoa da umeek mediku tresneriaren beldur izatea. «Cinco loritos · Bost papagai» izeneko ipuin bilduma beldur hori gainditzeko pentsatu eta idatzita dago. Haur-hezkuntzan erabiltzeko aproposak dira ipuinok, baina Lehen-hezkuntzako lehen zikloan ere erabil daitezke. Ospitaleko eskoletako hizkuntz aniztasuna ikusirik, bost hizkuntzatan argitaratu da.
Haur Hezkuntza eta Lehen Hezkuntzako 1. zikloa
3 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz, gaztelania, frantsesez, ingelesez eta arabieraz
Keywords: Ospitaleak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren beldurra; Gaixotasunak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak