Lehoia - Lissón, Asunción; Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023); Prats Sobrepere, Pere (Donostia : Elkar ; Bartzelona : La Galera, 1980)
Bere lehen liburua irakurtzean gertatutakoaren berri ematen digu Pepik. Aita eta ama irakurtzen ikustean, berak ere irakurri egin nahi zuen. Bazekizkien letra batzu, baina egun hartakoa besterik izan zen. Letra haiek gauzak esaten zituzten, gauzak ziren. Pepik zerbait aurkitu du: Badaki irakurtzen!
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra lotua
Keywords: Lehoiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak