Egun on! / Asunción Lissonen gidoia eta textuak ; Xabier Mendigurenen itzulpena ; Pere Prats Sobreperen irudiak - Lissón, Asunción (Apurrak sorta (Elkar), 1984)
Miren jaiki da eta etxekoei "egun on" esan die. Beste egunetan ez bezalako zerbait nabaritu du. Familia osoa zerbait prestatzen aritu da aspalditxoan. Norentzat? Mirenentzat! Beronen eguna da eta! Guztiek opari bana ematen diote. Mirenek musu bana ematen die.