Euria - Lissón, Asunción; Prats Sobrepere, Pere; Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023) (Donostia : Elkar, 1978)
Ikastolatik irtetean, busti-busti eginda Miren. Euripean jolastea oso atsegin du Mirenek. Bainua hartzera dei egin dio amak eta lagundu. Berandu da eta pijama jantzi dio. Gero, euria nola ari duen begira jartzen da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euria; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak