Olinpiada matematikoak (Ekilikuo) [DBH 1-2] - Carlos Uranga Roson; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2013)
EKImen Logiko-matematikoa Indartzeko KUrtzebarriko Olinpiada (EKILIKUO!) deituriko proiektuaren xedea honako hau da: Ikasturtean zehar ekimen logiko-matematikoa indartzeko zenbait ataletako astekako problema sorta bilduko duen materiala sortzea.
2013/04/09
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak