Olinpiada matematikoak (Ekilikuo) [DBH 1-2] / Carlos Uranga Roson - Carlos Uranga Roson (R400, 2013)
EKImen Logiko-matematikoa Indartzeko KUrtzebarriko Olinpiada (EKILIKUO!) deituriko proiektuaren xedea honako hau da: Ikasturtean zehar ekimen logiko-matematikoa indartzeko zenbait ataletako astekako problema sorta bilduko duen materiala sortzea.