Hitz elkartuen osaera eta idazkera : LEF batzordearen emaitza, Euskaltzaindiaren gomendio-arauak / [egilea, Mikel Zalbide] ; LEF batzordearen lanak - Zalbide, Mikel (Hitz-elkarketa (Euskaltzaindia), 1993)
Lexikologi Erizpideen Finkapenerako batzordeak 1991. Urtean burututako lanak. Aitzinsolasa : Jean Haritschelhar, euskaltzainburua. Sarrera : LEF batzordeak 1986an hasitako lanaren azterketa. Liburuki hau hiru zatitan banatua duzu, alegia : Lehen zatia : galdeketaren erantzuna eta gomendioak. Hitz elkartuen osaera-idazkerei buruz bidalitako galdeketari nork erantzun dion azaltzen da bertan; gero erantzuleek nola idatzi nahiago lituzketen eta, azkenik, LEF batzordearen ustea zein den. Bigarren zatia : argibideak eta azalpenak. Hitz elkartuei buruzko irizpide nagusiak agertzen dira bertan... Hirugarren zatia : Euskaltzaindiaren Gomendio-Arauak. Euskaltzaindiak onarturiko Arauak eta Gomendioak azaltzen dira azkenik.