Sukaldaritza berdea / [errezetak, Angelita Alfarori ... et al.] : entsaladak, barazkiak eta lekaleak - Alfaro, Angelita (Sukaldaritza, 2013)
Sukaldaritza berdea liburuan errezeta-aukera eder bat bildu dugu, euskal sukaldaritzatik abiatuz eta dieta mediterranearraren onena jasoz. Berdearen izenpean, sukalderako proposamen-sorta aberats eta bariatua jaso dugu, hiru multzo handitan banatuta: entsaladak, barazkiak eta lekaleak. Errezetabilduma honekin eguneroko menua osatzeko ideiak eman nahi ditugu, plater gozo, osasuntsu eta egiteko errazak eskainiz irakurleari.