Kika yoga egiten - Dezé, Ulrika; Terral, Anne; Kroug, Simon; Jaka, Aiora (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Yoga, Indian sortutako antzinako jarduera, mundu osoko milioika pertsonak praktikatzen du gaur egun. Kika txikiak eta bere lagun Yazouk 14 yoga-jarrera irakatsiko dizkizute, eguneko edozein unetan praktikatzeko erraz-errazak. Istorio eta kontakizun erlaxagarriak ere entzungo dituzu, hobeto kontzentratzen, energia berreskuratzen eta atseden hartzen lagunduko dizutenak.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Yoga -- - Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak