Kika yoga egiten / testuak, Ulrika Dezé; Anne Terralen lankidetzarekin; marrazkiak, Simon Kroug; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Dezé, Ulrika (Yoga haurrentzat, 2013)
Yoga, Indian sortutako antzinako jarduera, mundu osoko milioika pertsonak praktikatzen du gaur egun. Kika txikiak eta bere lagun Yazouk 14 yoga-jarrera irakatsiko dizkizute, eguneko edozein unetan praktikatzeko erraz-errazak. Istorio eta kontakizun erlaxagarriak ere entzungo dituzu, hobeto kontzentratzen, energia berreskuratzen eta atseden hartzen lagunduko dizutenak.