Beldur barik : [Emakumeenganako indarkeriaren kontrako prebentzioan neska-mutilekin lan egiteko tresnak] - EUDEL; Emakunde (Gasteiz Eusko Jaurlaritza, 2010)
Indarkeria sexistaren aurkako programa honek lehiaketak, topaketak eta hezkuntza ekimenak bultzatzen ditu, gazteen jabekuntza prozesua indartzeko.
Heziketa sexual alorreko gobernuko programetan bikaintasun eta berrikuntza 2013 saria lortu du World Association for Sexual Health (WAS) erakundearen eskutik
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Emakumeak -- Tratu txarrak; Erreferentzia-materialak