Kantitate eta unitate kimiko-fisikoetarako sinboloen eta terminologiaren eskuliburua - Kimika Puru eta Aplikaturako Nazioarteko Batasuna (IUPAC; Iturbe, Jazinto; Udako Euskal Unibertsitatea. Kimika Saila (Iruñea : Udako Euskal Unibertsitatea, 1985)
Liburu hau "Pure and Applied Chemistry" delakoan argitaratutako 1979ko edizioaren itzulpena da, IUPACen Kontseiluak onartua.
Keywords: Kimika fisikoa -- Tratatuak, eskuliburuak, etab; Monografiak