Ane [Lehen Hezkuntza 5-6] : gurpil gaineko istorioak - Abiega, Marta; Seco, Ricardo; IRALE (2012-2013 ikasturtea) (: Irale, 2013)
Ipuinak eta horien gaineko ariketak
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
IRALE (2012-2013)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak