Bost zentzumenak - Mitxelena Erice, Leire; Urkiri Azkoitia, Idoia; Arrieta Baro, Iñaki; Mugica Jaime, Allende; Euskomedia fundazioa (Usurbil : Euskomedia Fundazioa, 2013)
Ikasmaterial honen bidez, giza zentzumenak ezagutu eta horien gainean ditugun zalantzak argitu ahal izango ditugu. Eginkizun horretarako zentzumen-organoen bidez jasotzen diren sentsazioak identifikatuko dira, zentzumen-organoak zeintzuk diren ikasi, atalak identifikatu eta bere zereginak argituko ditugu. Xede nagusia zentzumenak ezagutzea da, era atsegin eta entretenigarrian, kalitatezko edukien eta ariketen bitartez, eta material erakargarria landuz.
2013/06/28
2013/06/28
2013/06/28
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA Digitala edo EIMA 2.0, 2012ko deialdia)
2013/06/28
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; EIMAk onetsitako materialak; EIMAk onetsitako materialak