Bost zentzumenak / ideia eta edukiak, Leire Mitxelena Erice eta Idoia Urkiri Azkoitia ; diseinua eta garapena, Jaime Allende ; koordinazioa, Iñaki Arrieta Baro - Mitxelena Erice, Leire; Urkiri Azkoitia, Idoia; Arrieta Baro, Iñaki; Mugica Jaime, Allende (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2012ko deialdia), 2013)
Ikasmaterial honen bidez, giza zentzumenak ezagutu eta horien gainean ditugun zalantzak argitu ahal izango ditugu. Eginkizun horretarako zentzumen-organoen bidez jasotzen diren sentsazioak identifikatuko dira, zentzumen-organoak zeintzuk diren ikasi, atalak identifikatu eta bere zereginak argituko ditugu. Xede nagusia zentzumenak ezagutzea da, era atsegin eta entretenigarrian, kalitatezko edukien eta ariketen bitartez, eta material erakargarria landuz.