Bihotz-bihotzetik! - Jadoul, Émile ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Katuak asko maite du bere adiskide arraina, eta behin eta berriz jakinarazten dio.Arrainak, ordea, ez daki zer erantzun.«Maite zaitut. Eta zuk, maite al nauzu?»
0-4 urte (Urdina)
À la folie
Letra larria
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak