Bihotz-bihotzetik! / Émile Jadoul - Jadoul, Émile (Ipurtargia (Ibaizabal), 2012)
Katuak asko maite du bere adiskide arraina, eta behin eta berriz jakinarazten dio.Arrainak, ordea, ez daki zer erantzun.«Maite zaitut. Eta zuk, maite al nauzu?»