Sua, suhiltzaileak! - Jadoul, Émile ([Euba, Bizkaia] : Ibaizabal, 2012)
Gaztelua kiskaltzen ari da, eta mundu guztiak dio errua ondokoarena dela.Lortuko al dute arazo hori elkarrekin konpontzea?
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Suhiltzaileak; Haur eta Gazteentzako Literatura