Sua, suhiltzaileak! / Émile Jadoul - Jadoul, Émile (Ipurtargia (Ibaizabal), 2012)
Gaztelua kiskaltzen ari da, eta mundu guztiak dio errua ondokoarena dela.Lortuko al dute arazo hori elkarrekin konpontzea?