Iufi, neskatoa naiz - Slegers, Liesbet ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Ez duzu inoiz jaiotzaren miraria ahaztu nahi izango. Lehen hatz eta behatz txikietatik hasi eta lehen urtebetetze-pasteleraino. Haurtxoen liburu honetan denetik izangu duzu: • Ilustrazio koloretsuak, galdera eta errima dibertigarriak. • Testuetan eta orrialdeetan hutsuneak daude, oroitzapenak idatzi eta argazkiak, ekografiak eta abar ordenan itsasteko. Ezin hobea haurra jaio denetik urte bat betetzen duen arte gertatutakoei buruzko xehetasun guztiak jasotzeko.
0-4 urte (Urdina)
Jatorrizko izenburua: Joepie, ik ben een meisje!
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak