Iufi, neskatoa naiz / Liesbet Slegers - Slegers, Liesbet (Ibaizabal, 2012)
Ez duzu inoiz jaiotzaren miraria ahaztu nahi izango. Lehen hatz eta behatz txikietatik hasi eta lehen urtebetetze-pasteleraino. Haurtxoen liburu honetan denetik izangu duzu: • Ilustrazio koloretsuak, galdera eta errima dibertigarriak. • Testuetan eta orrialdeetan hutsuneak daude, oroitzapenak idatzi eta argazkiak, ekografiak eta abar ordenan itsasteko. Ezin hobea haurra jaio denetik urte bat betetzen duen arte gertatutakoei buruzko xehetasun guztiak jasotzeko.