Surikata taldea eta zenbakiak - Gulbis, Stephen; Ferguson, Richard ([Euba, Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Ikasi batetik hamarrera zenbatzen SURIKATA TALDEAREKIN! Txikienek ederki pasatuko dute liburu «zoro» honekin... Bikaina da haien apatx txikientzat!
0-4 urte
Jat. izenb. : Pop-up Meerkats Numbers
Keywords: Zenbakiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak