Surikata taldea eta aurkakoak - Gulbis, Stephen; Ferguson, Richard ([Euba, Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Ikasi aurkakoak SURIKATA TALDEAREKIN! Txikienek ederki pasatuko dute liburu «zoro» honekin... Bikaina da haien apatx txikientzat!
0-4 urte (Urdina)
Jat. izenb. : Pop-up Meerkats Opposites
Jatorrizko izenburua: Pop-up Meerkats Opposites
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Aurkakoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak