Surikata taldea eta aurkakoak / Stephen Gulbis eta Richard Ferguson - Gulbis, Stephen (Surikata taldea eta..., 2013)
Ikasi aurkakoak SURIKATA TALDEAREKIN! Txikienek ederki pasatuko dute liburu «zoro» honekin... Bikaina da haien apatx txikientzat!