Dortoka galdua - Pérez Maquedano, Laura (Bilbo : L.G. Aizkorri, 2013)
Argi dortoka jaioberria da. Itsasorantz zihoala, faroko argi batek desbideratu zuen. Bere xedea lortzeko nor den ikasi beharko du. Horretarako, bidaia izugarri bati ekin beharko dio, eta hainbat animaliarekin topo egingo du bidean. Argik bere helburua lortuko du?
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Dortokak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak