Altxor bat aurkituko dugu : hartz txikiak eta tigre txikiak Lurreko zoriona bilatu zutenekoa - Janosch; Irazustabarrena Barriola, Ainhoa (Iruñea : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2013)
Hartz Txikiren eta Tigre Txikiren abentura berri bat. Oraingo honetan lurreko zoriona bilatuko dute. Altxor baten bila eginiko bidaiak heldutasuna eta eguneroko abentura adierazten ditu. Umorea, baikortasuna eta xalotasuna darizkion klasiko kuttuna.
5 urtetik aurrera (urdina)
Komm, wir finden einen Schatz
Keywords: Adiskidetasuna; Zoriontasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak