Tximistaren lapurra - Riordan, Rick; Navarro, Koro (Bilbo : Mezulari, 2013)
Abentura handi bat, moda-modako ukituekin
13 urtetik aurrera (horia)
Jatorrizko izenburua: The Lightning Thief
Keywords: Greziar mitologia; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak