Junie B. Jones eta miresle sekretua - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2013)
Otsailaren 14a iristear dago. Junie B. Jonesek San Maitemin esaten dio egun horri.Junie B. irrikaz dago San Valentineko gutunak jasotzeko. Eta... hara! gutun handi-handi bat jaso du. Norena izango eta... miresle sekretu batena! Nor ote da miresle sekretua? Junie B.-k ez du amore emango nor den jakin arte!
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones and the Mushy Gushy Valentime
Keywords: Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura