Junie B. Jones eta miresle sekretua / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2013)
Otsailaren 14a iristear dago. Junie B. Jonesek San Maitemin esaten dio egun horri.Junie B. irrikaz dago San Valentineko gutunak jasotzeko. Eta... hara! gutun handi-handi bat jaso du. Norena izango eta... miresle sekretu batena! Nor ote da miresle sekretua? Junie B.-k ez du amore emango nor den jakin arte!