Junie B. Jones ikasgelako kapitain - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2013)
Olinpiaden eguna da Junie B.-ren eskolan. A taldekoak eta B taldekoak elkarren aurka lehiatuko dira. Eta Junie B. da taldeko kapitaina! Baina arazo txiki bat dago... Eginahalak egin arren, Junie B.-ren taldekoek ez dute lortzen proba bakar bat ere irabaztea! B taldekoak egurra ematen ari zaizkie. Lortuko al du Junie B.-k taldea salbatzea? Edo inork espero ez duen superheroi bat agertuko da? Eta hark salbatuko du taldea?
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B.Jones Is Captain Field Day
Keywords: Lagunartekotasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura