Junie B. Jones ikasgelako kapitain /testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2013)
Olinpiaden eguna da Junie B.-ren eskolan. A taldekoak eta B taldekoak elkarren aurka lehiatuko dira. Eta Junie B. da taldeko kapitaina! Baina arazo txiki bat dago... Eginahalak egin arren, Junie B.-ren taldekoek ez dute lortzen proba bakar bat ere irabaztea! B taldekoak egurra ematen ari zaizkie. Lortuko al du Junie B.-k taldea salbatzea? Edo inork espero ez duen superheroi bat agertuko da? Eta hark salbatuko du taldea?