Urdin Txiki eta Hori Txiki : Pippo eta Ann eta beste ume guztientzako istorioa - Lionni, Leo (1910-1999); López Gaseni, Manu (Pontevedra : Kalandraka ; Iruñea : Pamiela, 2013)
Liburu aitzindaria, diseinuaren klasiko bihurtua. Soiltasuna eta harmonia artelanaren mailara eramanak, adiskidetasun, xalotasun eta samurtasunaren metafora eder honetan.
0-4 urte (Urdina)
Little blue and litte yellow
Keywords: Hezkidetza; Koloreak; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak