Urdin Txiki eta Hori Txiki : Pippo eta Ann eta beste ume guztientzako istorioa / Leo Lionni ; itzulpena, Manu López Gaseni - Lionni, Leo (1910-1999) (: Kalandraka : Pamiela, 2013)
Liburu aitzindaria, diseinuaren klasiko bihurtua. Soiltasuna eta harmonia artelanaren mailara eramanak, adiskidetasun, xalotasun eta samurtasunaren metafora eder honetan.