Yetiaren atzetik - Stilton, Geronimo; Keys, Larry; Auzmendi, Lurdes (Barcelona : Destino, 2013)
Adiskidetasuna gauza handia da niretzat: horregatik Volt irakaslearen bila noa, Himalaian desagertu delako yeti misteriotsuaren aztarna jarraituz. Aurkituko ote dut? Aztarna erraldoi eta elurjausien erdian, zenbat emozio handi abentura ikaragarri honetan!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak