Yetiaren atzetik / Geronimo Stilton ; [itzulpenarena, Lurdes Auzmendi] ; [irudiak, Larry Keys] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta bidaiak, 2013)
Adiskidetasuna gauza handia da niretzat: horregatik Volt irakaslearen bila noa, Himalaian desagertu delako yeti misteriotsuaren aztarna jarraituz. Aurkituko ote dut? Aztarna erraldoi eta elurjausien erdian, zenbat emozio handi abentura ikaragarri honetan!