Aski da nahi izatea - Harrison, Lisi; Zabala, Itziar; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2013)
Atera zure alde basatia!!! Desberdina izatea punta-puntakoa da Monster High-en!
Azpititulua azaletik hartua
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak