Aski da nahi izatea / Lisi Harrison ; [itzulpenarena, Itziar Zabala Bilbao, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Harrison, Lisi (Monster High, 2013)
Atera zure alde basatia!!! Desberdina izatea punta-puntakoa da Monster High-en!