Maitasuna gazta bezalakoa da - Stilton, Geronimo; Biguri, Koldo; Keys, Larry (Barcelona : Destino, 2012)
Hegoaldeko Itsasoetara nindoala, itsas bidaia batean, Sagurne Eztijario ezagutu nuen. Maitemindu eta nirekin ezkondu nahi ez zuen, ba!? Nik, ordea, horretarako gogorik ez. Gero, itsasontzitik uretara erori eta uharte bakarti batean agertuko naiz. Nolako abentura? Ai, maitasuna!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Jatorrizko izenburua: L´amore è come il formaggio...
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak