Maitasuna gazta bezalakoa da / Geronimo Stilton ; [itzulpenarena, Koldo Biguri] ; [irudiak, Larry Keys] - Stilton, Geronimo (Geronimo Stilton. Umorea eta bidaiak, 2012)
Hegoaldeko Itsasoetara nindoala, itsas bidaia batean, Sagurne Eztijario ezagutu nuen. Maitemindu eta nirekin ezkondu nahi ez zuen, ba!? Nik, ordea, horretarako gogorik ez. Gero, itsasontzitik uretara erori eta uharte bakarti batean agertuko naiz. Nolako abentura? Ai, maitasuna!