Neska detektibea - McDonald, Megan; Arana, Aitor; Reynolds, Peter H. (Bilbao : Mezulari, 2012)
Judy Moody Judy Drewdy bihurtu da, bete-betean, egiazko polizia-kontakizun batean nahastuta ikusi baitu bere burua: Chips jauna, txakur detektibe-ikastuna,desagertu egin da. Txakur-bahitzale gaiztoek lapurtu ote dute Chips jauna? Judy Drewdy agenteak argituko du kasua!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura