Neska detektibea / Megan McDonald ; marrazkiak, Peter H. Reynolds ; [itzulpena, Aitor Arana] - McDonald, Megan (Judy Moody (Mezulari), 2012)
Judy Moody Judy Drewdy bihurtu da, bete-betean, egiazko polizia-kontakizun batean nahastuta ikusi baitu bere burua: Chips jauna, txakur detektibe-ikastuna,desagertu egin da. Txakur-bahitzale gaiztoek lapurtu ote dute Chips jauna? Judy Drewdy agenteak argituko du kasua!