Euskalkian idazteko irizpideak : Deba Ibarreko adibidea / [Badihardugu Deba Ibarreko Euskera Elkartia] (: Badihardugu Euskara Elkartea, 2006)
Badihardugu euskara elkarteak bere sorreratik izan du eskualderako idaztarau bateratu batzuk proposatzeko asmoa. Elkartearen lehenbiziko urteetan bailarako hainbat filologo, idazle, irakasle eta euskalzaleren artean txosten bat prestatu zen eskualdeko euskalkian idazteko proposamenak bilduz. 2006an euskalkian idazteko proposamenak jasotzen dituen liburuska hauxe kaleratu genuen.