Deba Ibarreko euskeria - Zuazo, Koldo; Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar) ([Oñati] : Deba Ibarreko udalak, 1999)
Deba Ibarreko Euskeria liburua 1999an argitaratu zen. Lan hau Koldo Zuazo ikertzaileak atondu zuen, eta Deba Ibar osoko udalen laguntzaz kaleratu zen. Antzuolako, Aramaioko, Aretxabaleko, Arrasateko, Bergarako, Eibarko, Elgoibarko, Eskoriatzako, Leintz-Gatzagako, Oñatiko eta Soraluzeko Udalak argitaratutako liburua.
Bibliografia
Keywords: Euskalkiak; Baliabide digitalak; Monografiak